add a column

Moderator: NorbertKrupa

Post Reply
navs1107
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Sun Jan 26, 2014 5:00 am

add a column

Post by navs1107 » Sun Jan 26, 2014 5:52 pm

How to add a column if it is not there in a table.? means i want to check it first with the same column name if it is not there then add it else not.

User avatar
JimKnicely
Site Admin
Site Admin
Posts: 1820
Joined: Sat Jan 21, 2012 4:58 am
Contact:

Re: add a column

Post by JimKnicely » Sun Jan 26, 2014 9:48 pm

Hi,

Are you trying to do this from within vsql? If you issue the ALTER TABLE command and the column exists you'll just get an error that you can ignore, right?
Jim Knicely

Image

Note: I work for Vertica. My views, opinions, and thoughts expressed here do not represent those of my employer.

Post Reply

Return to “Vertica Premium Edition”