Is it possible to rename a node?

Moderator: NorbertKrupa

Post Reply
davidjhp3
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Tue Sep 27, 2016 6:55 pm

Is it possible to rename a node?

Post by davidjhp3 » Tue Sep 27, 2016 7:01 pm

I would like to copy our database to a new machine.

The manual says destination must have the same node name as the source cluster. Unfortunately the name is different.

Is it possible to rename a node?

https://my.vertica.com/docs/7.1.x/HTML/ ... luster.htm

User avatar
JimKnicely
Site Admin
Site Admin
Posts: 1811
Joined: Sat Jan 21, 2012 4:58 am
Contact:

Re: Is it possible to rename a node?

Post by JimKnicely » Wed Sep 28, 2016 12:37 am

Maybe this link will help?!?!

viewtopic.php?t=2417
Jim Knicely

Image

Note: I work for Vertica. My views, opinions, and thoughts expressed here do not represent those of my employer.

Post Reply

Return to “Vertica Database Administration”