Search found 10 matches

by chad
Mon Feb 24, 2014 11:25 am
Forum: Vertica Backup & Recovery
Topic: Backup to standby cluster
Replies: 2
Views: 5075

Re: Backup to standby cluster

After spending a few hours with a similar ERROR 255, I cleared all of the .ssh/authorized_keys on each node. reran ssh-copy-id -i ~/.ssh/id_rsa.pub <node IP> for each node, INCLUDING the ip address for itself, I am not sure if this was necessary or not but I did it anyway. I did an rm -fR v_reportin...
by chad
Fri Dec 06, 2013 4:23 am
Forum: Vertica Installation
Topic: Error install cluster
Replies: 4
Views: 3508

Re: Error install cluster

On each cluster node that you are installing vertica onto (your rpm may be different than mine):

rpm -qa | grep vertica

Whatever rpm is shown, change the following line accordingly:

rpm -e vertica-6.1.3-0

rm -rf /opt/vertica/

Reinstall the rpm and run install_vertica
by chad
Tue Oct 29, 2013 7:36 am
Forum: Vertica Error Codes
Topic: Spread does not seem to be running
Replies: 8
Views: 7127

Re: Spread does not seem to be running

Thanks for the help skwa, it appears as if there was no issue with the configuration rather it was a permissions issue with CentOS check out:

https://community.vertica.com/vertica/t ... workaround
by chad
Tue Oct 29, 2013 6:59 am
Forum: Vertica Error Codes
Topic: Spread does not seem to be running
Replies: 8
Views: 7127

Re: Spread does not seem to be running

Spread does not seem to be running on 192.168.0.6. The database will not be started on this host. Spread does not seem to be running on 192.168.0.4. The database will not be started on this host. Spread does not seem to be running on 192.168.0.5. The database will not be started on this host. Ok, re...
by chad
Mon Oct 28, 2013 11:25 am
Forum: Vertica Error Codes
Topic: Spread does not seem to be running
Replies: 8
Views: 7127

Re: Spread does not seem to be running

Thanks, spread does not work in a subnet?
by chad
Mon Oct 28, 2013 9:21 am
Forum: Vertica Error Codes
Topic: Spread does not seem to be running
Replies: 8
Views: 7127

Re: Spread does not seem to be running

Oh yeah firewall is off on all three hosts using:
service iptables save
service iptables off
chkconfig iptables off
by chad
Mon Oct 28, 2013 9:18 am
Forum: Vertica Error Codes
Topic: Spread does not seem to be running
Replies: 8
Views: 7127

Re: Spread does not seem to be running

/opt/vertica/config/vspread.conf Spread_Segment 10.10.100.255:4803 { N010010100004 10.10.100.4 { 10.10.100.4 127.0.0.1 } N010010100005 10.10.100.5 { 10.10.100.5 127.0.0.1 } N010010100006 10.10.100.6 { 10.10.100.6 127.0.0.1 } } EventLogFile = /dev/null EventTimeStamp = "[%a %d %b %Y %H:%M:%S]" Daemon...

Go to advanced search